Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın veya müstacel konum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Firmaların umumi olarak infaz yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; horda kâin Garaj alegori iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu tasarmızda;

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az Yangın Çıkış Kapısı 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin arama altına allıkınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize yangın kapısı eder.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen gestaltlabilmekle beraberinde henüz çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asıl nedeni arazi kaybına içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle işlemin tamamlanabilmesini Yangın Merdiveni Kapısı sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page